MobilGirot-bloggen

Erbjud kortbetalning annars kan du gå miste om 25% av kunderna

Jan 9, 2019 2:42:41 PM / av Carl Fredriksson

Varför ska du som företag och säljer tjänster eller service erbjuda fler betalsätt än bara faktura?

MobilGirot banners FB bloggbild

Det har ju gått så bra och våra kunder verkar nöjda svarar många, utan att egentligen ha riktigt koll på vad kunderna vill ha, för de har ju aldrig fått välja, svarar många och så kanske du också tänker spontant, eller?

Enligt en undersökning vi tagit del av via Finder visade det sig att om man som företag inte erbjuder kortbetalning så kan man miste om 25% av sina kunder.  Ingen liten siffra direkt. Och detta avsåg företag (ej e-handel, fysisk butik eller torghandel). 

Vår tjänst löser det enkelt och snabbt för dig och ditt företag, men vi har inte bara kortbetalning som alternativ utan vi har utvecklat vår tjänst ytterligare till för att göra tjänsten riktigt vass för dig som företagare. Och du kan ta betalt direkt ute på plats hos kunden.


Genom att ansluta till MobilGirot kan du nu erbjuda dina kunder:

  • Faktura (traditionellt med bet via t ex bankgiro)
  • Kortbetalning utan att ens behöva investera i en kortteminal (vår är helt virtuell)
  • Swish
  • Delbetalning om du säljer till privatkunder (fast du får fullt betalt*)
*Vår partner Ecster som vi samarbetar med erbjuder detta och kunden får besked inom ett par minuter.

Genom 3 enkla steg kan ditt företag erbjuda de det flexibla alternativet som kunden kommer älska och det gör också att du får helt andra konkurrentfördelar mot andra ev konkurrenter som fortsätter att skicka fakturor och måste påminna om betalning etc.

Vi ser på de kunder vi har att de får betydligt snabbare betalt än de som bara använder fakturering som betalalternativ.

Rekordet är 13 min från skickad faktura till betalning (i detta fall via kortbetalning) bra va´?
I vår tjänst finns också inbyggt automatiska påminnelser så du slipper hålla koll och göra detta manuellt. Ytterligare ett plus tycker vi.


Hur kommer du igång?

  1. Registrera ett konto på www.mobilgirot.com

  2. Följ anvisningarna i mailet

  3. Börja ta betalt

Har du även en webbshop kan vi erbjuda MobilGirot Checkout som är betydligt billigare alternativ än andra aktörer på marknaden.Dessutom behåller du kunden och betalningsansvaret istället för att lämna det till extern aktör.

Har du frågor är du alltid välkommen att kontakta mig. Läs även mer om detta på vår webb MobilGirot Företag. Det kommer att löna sig.

Vänligen
Carl Fredriksson
Affärsutvecklare/sälj
Tel: 072-070 64 31 | Epost: carl.fredriksson@mobilgirot.com 

Ämnen: Betalningslösning, erbjud kortbetalning utan kortterminal, ta betalt av kunder med kort, använd befintligt faktureringssystem, Kassaregister, Öka likviditeten, Förenkla ekonomiadministrationen, Digital betalningslösning, Anslut MobilGirot, Fakturera smartare, Förbättra likviditeten, Betaltjänst för föreningar, Swish, Virtuell kortterminal, Delbetalning

Carl Fredriksson

Skrivet av Carl Fredriksson

Affärsutvecklare | Sälj

Prenumerera på nya blogginlägg här

Senaste inläggen