MobilGirot-bloggen

Vi har listat de 5 största utmaningarna för lagets kassör

Mar 14, 2019 6:16:39 PM / av Rickard Lönn

Vi har talat med med olika personer som är kassörer för sina barns lag, lagkassan!. Vi har själva också erfarenhet av hur det är att vara en del av lag där det finns lagkassor som någon administrerar.  

Svaren vi fått är relativt lika men skiljer sig också lite beroende på för förening och ålder på barnen. Slutsatsen är dock genomgående. Det kan fungera på ett enklare och tydligare sätt.

Vi har utifrån det listat vi lagkasse-kassörens 5 största utmaningar

  • Dålig transparens mellan förening, lag o föräldrar
  • Hålla koll på vem som betalat och vem som inte gjort det
  • Samla in pengar från föräldrar
  • Bokföring av lagkassan
  • Hantering och redovisning av lagets försäljningar

 

Som tur är finns det nu alternativ. Det är ju faktiskt ur ovan frustrationer vi såg ett behov och skapade en digital lagkassa.

Digitala Lagkassan gör alla betalningar, insättningar och all försäljning digital och kopplad direkt till lagets kassa. Tillsammans får ni en tydlig transparens där alla transaktioner bokförs automatiskt. Med smarta funktioner och moduler kan ni dessutom enkelt skapa nya inkomstkällor där pengarna går rakt in i lagkassan. Vårt mål är att ni ska få mer tid till barnen och idrotten.

Har du läst ända hit är det väl lika bra att du går in och läser vidare och kanske vågar du t o m regga ditt lag direkt.

 

Ämnen: betalningslösning föreningar, Digitala lagkassor, policy för lagkassor, Lagkassor

Rickard Lönn

Skrivet av Rickard Lönn

Prenumerera på nya blogginlägg här

Senaste inläggen