MobilGirot-bloggen

Världspremiär för digital och smart valuta - eDaler

Dec 11, 2018 10:31:02 AM / av Thomas Schmitt

Världspremiär för ny digital och smart valuta på onsdag kl. 16.00! 

Edaler blogg bildUnder flera år har det arbetats i det tysta av två tekniska genier, Thomas Schmitt och Peter Waher. På seminariet lanseras en helt ny valuta, e-Daler. Men inte bara det utan också en helhet som både fungerar i det smarta samhället (Smart City) och till befintliga strukturer. Ett paradigmskifte som kan bli verklighet redan 2019.

I september lanserades den nya standarden för IoT Harmonization av IEEE. Det är denna som gäller för smarta och uppkopplade samhällen. Det som hela världen väntat på är hur detta ska fungera med transaktioner, valuta och betallösningar. Nu finns lösningen här!

Thomas och Peter arbetar för Trust Anchor Group som ligger bakom MobilGirot i Sverige. Företaget har satsat på smarta lösningar för de som driver företag och föreningar och har snabbt skrivit avtal med ett flertal stora aktörer. Några av de senaste avtalen har också inneburit att företaget expanderar internationellt. MobilGirot är också lösningen på att ha en transaktionsmotor som fungerar mellan IoT och befintliga betalstrukturer.

Registrera dig för seminariet som hålls den 12 decmber i Internetstiftelsens (iiS) lokaler på Hammarby Kaj 10D kl. 16-17.30. Seminariet hålls också som webinar för övriga världen. Läs mer genom att klicka på nedan knapp

Anmälan till seminarium & Webinarium

Eller klicka på följande länk:

https://www.goto10.se/evenemang/edaler-the-future-of-smart-digital-currencies/

För mer information om detta kontakta mig Thomas Schmitt

 

Ämnen: smart city, digital valuta, smart valuta, IEEE, eDaler, Smarta avtal, IoT

Thomas Schmitt

Skrivet av Thomas Schmitt

Medgrundare | COO

Prenumerera på nya blogginlägg här

Senaste inläggen