MobilGirot-bloggen

MobilGirot tecknar avtal med Ecster

Jun 15, 2018 4:06:53 PM / av Stefan Thorberg

MobilGirot har etablerat sig som en ny aktör som satsar på en digital betallösning för de som driver företag. Ecster har en lång historia av att erbjuda betallösningar och bättre köpupplevelse till både företag och konsument. Samarbetet innebär att Mobilgirot nu även kan erbjuda delbetalning som betalsätt till konsumenten. Ett vinnande koncept för både företagaren och konsumenten.

Stefan Thorberg, CEO på MobilGirot säger;
- Vi vill konkurrera med de traditionella girotjänsterna, exempelvis Bankgirot. Det var så det började d v s att bli ett clearing-hus som säkerställer att betalning sker mellan parterna. Idag erbjuder vi så mycket mer som är inbyggt i betaltjänsten som gör det till ett väsentligt intressantare alternativ än factoring och liknande tjänster på marknaden.

Förutom att MobilGirot kan användas som ett nytt giro har tjänsten också alternativa möjligheter. Redan innan fanns möjlighet för företagaren att erbjuda betalning med kreditkort och Swish. Tillsammans med Ecster erbjuds slutkunderna nu även delbetalning som betalsätt. Delbetalningen kan dessutom användas för både arbets- och materialkostnader. Kombinationen av våra erbjudanden blir helt unikt på marknaden!

Läs hela pressmeddelandet här:
Ladda ner pressreleasen som PDF här

 

Ämnen: Betalningslösning, erbjud kortbetalning utan kortterminal, mobil betalningslösning, ta betalt av kunder med kort, Öka likviditeten, Digital betaltjänst, Ecster

Stefan Thorberg

Skrivet av Stefan Thorberg

Medgrundare | VD |

Prenumerera på nya blogginlägg här

Senaste inläggen