MobilGirot-bloggen

Med Mobilgirot slipper du kassaregister, kortterminal och alla dess avgifter

Oct 31, 2017 1:05:02 PM / av Stefan Thorberg

presstart-1.jpgDu har säkert märkt att fler och av ditt företags kunder har frågat om ni har Swish eller kan ta betalt med kort. Ska man idag vara en fullservice-firma när det gäller att erbjuda olika typer av betalningsalternativ till privatpersoner och företag, innebär det samtidigt att ditt företag måste teckna olika avtal med leverantör kring detta. Vilket innebär fasta kostnader och avgifter oavsett om tjänsterna används eller inte.

Med MobilGirot behöver du inte det - det enda du behöver teckna är ett avtal om företags-swish. Du kan nu lämna det analoga sättet att ta betalt och bli digital. 

Dessutom får du i Mobilgirot en tjänst som tillhandahåller bokföringsunderlag (saknas t ex i Swish tjänst idag). Du slipper med andra ord att investera i en kortterminal eller i ett kassaregister. Det har vi på Mobilgirot löst åt dig.

Vill du veta mer eller t o m komma igång - det tar bara 58 sek. Annars är du välkommen att kontakta för att få höra mer om hur du kommer igång. Besök oss idag på www.mobilgirot.com

Stefan Thorberg

VD och medgrundare

 

Ämnen: Betalningslösning, erbjud kortbetalning utan kortterminal, MobilGirot Plus, Kassaregister

Stefan Thorberg

Skrivet av Stefan Thorberg

Medgrundare | VD |

Prenumerera på nya blogginlägg här

Senaste inläggen