MobilGirot-bloggen

Lagkassans framtid är digital

Feb 19, 2019 2:39:05 PM / av Rickard Lönn

Jag, Rickard Lönn, handbollsspelare och idrottsnörd tillika medarbetare på MobilGirot som utvecklat den Digitala Lagkassan berättar:

"Digitala Lagkassan föddes ur frustration. En frustration som ofta uppstår i det ideella engagemanget. För att undvika dålig transparens och onödig osämja inom laget har vi med den Digitala Lagkassan gjort möjligheten till insättning och utbetalning på absolut enklaste sätt."

Vad får laget

Alla lag får:

  • ett eget digitalt lagkonto där alla transaktioner bokförs
  • kan enkelt kan visas upp på t.ex föräldramötet. 
  • Digitala Lagkassan hanterar bokföringsunderlag helt automatiskt vilket ger mer tid till barnen och idrotten.

Dessutom finns fler funktioner som gör att respektive lag får möjlighet att skapa nya inkomstkällor. Laget kan skapa insamlingar, Målkronor och kampanjer som snabbt kan ge ett bra bidrag till lagkassan. Detta öppnar möjligheten för föräldrar, far-/morföräldrar, fans, vänner och bekanta att bidra med valfritt belopp direkt till barnens lagkassan.

Det jag tycker är så grymt bra är att det inte kräver någon integration med andra system utan snarare kompletterar helheten för ett bra och aktivt föreningsliv. Läs gärna mer på www.digitalalagkassan.se. Välkommen in. 

Du är välkommen att kontakta mig för mer information.

Rickard Lönn

Ämnen: Digital betaltjänst, Digital betalningslösning, Anslut MobilGirot, Betaltjänst för föreningar, Digitala lagkassor

Rickard Lönn

Skrivet av Rickard Lönn

Prenumerera på nya blogginlägg här

Senaste inläggen