MobilGirot-bloggen

Få snabbare betalt med vår ROT- och RUT-tjänst

Feb 25, 2018 2:57:00 PM / av Stefan Thorberg

Med MobilGirot förenklas och förkortas hela betalningsprocessen. Via en enkel inloggning i tjänsten kan den som sköter faktureringen/betalningen (du själv, din bokföringsbyrå eller t om alla medarbetare som är ute och gör själva uppdragen) på ett enkelt sätt ta betalt av kunden direkt. 

Valfrihet både för dig och din kund

Slutkunden kan själv välja om de vill betala med faktura, betal-eller kreditkort, banköverföring eller Swish. MobilGirot är med denna flexibilitet helt unikt och ger dig en stor valfrihet. 

Dessutom behöver ditt företag ingen kortläsare/terminal med betaltjänsten. Mobilgirot är för alla tjänste- och serviceföretag med Plus-tjänster för företag inom byggbranschen.


Plus-tjänst med ROT- och RUT-administration direkt i betaltjänsten.

Dina kunder fyller själv i sina personuppgifter i samband med att du har skickat fakturan och när de gjort det skapas det automatiskt en fil till Skatteverket. 

Se vår beskrivande video om hur det går till i praktiken för dig som byggföretag. 

Bonus
Genom att använda vår Plus-tjänst får du också snabbare utbetalning från Skatteverket, eftersom du gör fakturering och ROT-avdraget i samma tjänst - MobilGirot.


Läs mer om oss på www.mobilgirot.com 


Registrera ditt företag - det tar bara 58 sekunder.

Registera ditt konto - det tar 58 sekunder och är helt gratis

Vänligen

Stefan Thorberg, grundare

 

Ämnen: ROT-avdrag, MobilGirot Plus, Förenklad administration av ROT, ROT-adminstration, Förenkla ekonomiadministrationen, Digital betaltjänst

Stefan Thorberg

Skrivet av Stefan Thorberg

Medgrundare | VD |

Prenumerera på nya blogginlägg här

Senaste inläggen